30 de paşi esentiali pentru organizarea nuntii (Bonus PDF)

După entuziasmul și fericirea cererii în căsătorie, este timpul să te întorci cu picioarele pe pământ și să începeți pregătirile pentru cea mai importantă zi. Dar de unde să începi?

Trebuie să cauți furnizori pentru aranjamente florale, locație de nuntă, rochie de mireasă și nu numai, dar asta este partea mai simplă, pentru că poți intră pe Weddone la secțiunea furnizori sau locații și îi selectezi în baza criteriilor tale, plus recenziile primite de la alte cupluri.

Mai departe trebuie să începi să te organizezi puțin, ca un punct de plecare ți-am pregătit o lista de pași pe care îi poți bifa pe parcurs.

Descarcă ghidul cu cei 30 de paşi esenţiali pentru o nuntă de vis.

După descarcarea listei, mai trebuie sa fii conştientă de câteva aspecte care îţi pot da bătăi de cap:

1. Nu poţi avea chiar totul sub control

Chiar dacă uiți un mic detaliu, nu este nicio problemă, nu te stresa și mai mult.

Amintește-ți că perfecțiunea nu există. Ceea ce contează cel mai mult este că oaspeții vostri sunt acolo doar pentru a vă vedea fericiți și pentru a sărbătorii această bucurie alături de voi.

2. Există şi persoane care nu pot participa

În medie 10% din persoanele pe care le vei invită nu vor putea participa, așa că ia acest lucru în calcul încă de la început. 

3. Întotdeauna va exista cineva care să îşi dea cu părerea

Desigur, sfatul este întotdeauna binevenit, și din sugestiile unei prietene sau a unei mame poate apărea o idee cu adevărat originală la care nu te-ai gândit. Dar reține că este nuntă ta, așa că în final tu trebuie să te simți cel mai bine, alegerile îți aparțin, dincolo de ceea ce cred prietenii și rudele.