Cum sa te incadrezi in bugetul de nunta?

Pentru organizarea unei nunti de succes dar si in buget trebuie sa avem in vedere sa cheltuim banii intr-un mod inteligent,si sa stabilesti care sunt elementele in care vrei sa investesti cel mai mult si care sunt cele in care vrei sa dai mai putina importanta.

  • Estimeaza numarul de invitati cat mai realist

Poti face o nunta restransa unde sa chemi numai persoane cele mai apropiate. Știm că poate ți-ar plăcea să-ți revezi foștii colegi la nuntă, însă, dacă te gândești bine, când ai vorbit ultima oară cu ei? Cât de dispuși sau de doritori crezi că vor fi ei să se alăture evenimentului tău, când viața voastră în ultimii ani abia s-a intersectat?

  • Consultati site-uri dedicate organizarii de nunti

Pe Weddone.ro poti solicita oferte de la cat mai multi furnizori pentru ati face o idee de cum ar trebui sa iti organizezi bugetul. Noi te încurajăm să discuți cu diverși furnizori, să mergi la cât mai multe degustări și întâlniri atunci când este posibil, astfel încât la final, să iei cele mai bune decizii pentru bugetul și evenimentul tău.

  • Fii organizat

Pentru a rămâne în limita bugetului stabilit, trebuie să fii organizat. Urmareste cheltuielile, noteaza-le pe o hârtie și ține întotdeauna evidența atunci când faceți o nouă investiție. Deși poate veți fi tentați de oferta vastă de servicii și produse în acest domeniu, rămâneți cu capul pe umeri și spuneți NU lucrurilor pe care nu vi le permiteți.

  • Alege flori de sezon

Incepem cu aria decorațiunilor, deoarece, sinceri să fim, este una din părțile noastre preferate de la orice eveniment. În ceea ce privește bugetul și grija față de acesta, lucrurile sunt destul de simple: alege flori de sezon. Nu doar că te vei ține departe de dezamăgiri, căci evident, în mai-iunie găsești bujori mai ușor decât în septembrie-octombrie, însă vei resimți și un mare avantaj la buget, căci disponibilitatea florilor de sezon scade considerabil prețul acestora.

În cadrul unui eveniment, ele au rolul de a da culoare și viață sălii pe care noi o alegem. Fiți deschiși către propunerile floriștilor, căci alături de vasta lor experiență, cu siguranță vor știi să se apropie cu recomandări pe gustul vostru, folosindu-se exclusiv de florile de sezon.