Alătură-te comunității noastre de furnizori. Te vom ajuta la fiecare pas.

Cine suntem?

Cea mai bună platformă de furnizori de evenimente din România.

Prin intermediul platformei noastre, îți poți promova afacerea în fața unui public vast de persoane care doresc să își organizeze evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, evenimente corporate, evenimente private și multe altele.

Site-ul nostru este proiectat să fie ușor de utilizat și optimizat pentru a aduce trafic și conversii, astfel încât să-ți poți crește vizibilitatea și să atragi noi clienți. Înregistrarea pe Eventhub este simplă și rapidă, iar avantajele sunt imediate.

Îți vom oferi un profil personalizat, unde vei putea să-ți prezinți serviciile și ofertele, astfel încât să ajungi la publicul potrivit și să îți crești numărul de clienți.

Cu ajutorul nostru, vei putea să interacționezi cu persoanele interesate de serviciile tale și să îți gestionezi ușor programările și solicitările.

Bucură-te de toate avantajele comunității Eventhub.

Mai ușor pentru clienti înseamnă mai ușor și pentru tine.

De ce să te înscrii pe platforma noastră?

Inscrie-ti serviciile 1

PAGINĂ PERSONALIZATĂ

Ajută oamenii să te cunoască mai bine

O prezență puternica pe Eventhub te ajută sa îţi creezi o imagine de încredere pentru clienți. Îţi poți gestiona pagina gratuit sau poți trece la planurile PRO pentru a te evidenţia printre competitori.

RECENZII​​

Opinia clienților tăi este cea mai bună reclamă​

Încurajăm toţi utilizatorii să povestească despre experienţa lor prin recenzii. Astfel, îți vei putea crea o reputaţie cu care să atragi și mai mulți clienți.

Inscrie-ti serviciile 2
Inscrie-ti serviciile 3

CHAT

Creează o experientă placută clienţilor tăi

Folosind funcția noastră de chat, poți fi mereu la dispoziția clienților tăi și să răspunzi la întrebările lor în timp real.

COLECȚII

O modalitate eficientă de a-ţi fideliza clienţii

Această funcție le permite utilizatorilor să salveze pagina ta și să o acceseze ușor oricând, ceea ce înseamnă că afacerea ta rămâne mereu în atenția lor. Nu mai pierzi potențiali clienți doar pentru că au uitat de tine.

Inscrie-ti serviciile 4

Deblochează tot ce este mai bun cu Eventhub PRO

Pachetele noastre PRO combina cele mai bune intrumente pe care le avem, astfel încât tu sa obtii cele mai bune rezultate

Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate