Descoperă avantajele de a avea Eventhub PRO

Planurile noastre PRO combina cele mai bune intrumente pe care le avem, astfel încât tu sa obtii cele mai bune rezultate.

Spune-ţi povestea cât mai bine

Într-o lume în care timpul este tot mai prețios, noi suntem aici pentru a te ajuta să te concentrezi pe ceea ce îți place cu adevărat. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de aducerea clienților la afacerea ta, astfel încât să poți profita la maximum de fiecare moment.

PRIORITATE

Fii printre primii în căutările utilizatorilor noștri!

Prin intermediul platformei noastre, îți oferim o modalitate simplă și eficientă de a-ți promova serviciile și produsele către o audiență tot mai mare. Pentru a nu te pierde în mulțimea de furnizori, planuri noastre Pro îți oferă prioritate în căutările clienților, astfel încât să poți fi găsit mai ușor și să îți crești vizibilitatea în rândul publicului tău țintă.

Eventhub PRO 1
Eventhub PRO 2

PROMOŢII

Atrage noi clienţi cu oferte personalizate

Oferind promoţii și cadouri, vei atrage noi clienți și vei construi o relație mai puternică cu cei existenți. Acesta este un mod eficient de a crește vânzările și de a-ți crește afacerea în mod constant. Fă-ți cunoscut business-ul și oferă-le clienților tăi un motiv în plus să se întoarcă la tine şi să te recomande mai departe.

TIMELINE

Fii mereu în atenția clienților tăi

Dorința fiecărui business este de a-și ține clienții informați și implicați în activitatea sa. Cu funcția noastră, poţi comunica direct cu utilizatorii care te urmăresc. Poţi posta zilnic informații noi, fotografii și videoclipuri pentru a ține clienții la curent cu ultimele noutăți și promoții.

Eventhub PRO 3
Eventhub PRO 4

EVENIMENTE

Creează o pagină pentru fiecare eveniment important

Promovează-ți toate evenimentele importante: zilele porților deschise, inaugurări… Este oportunitatea ideală de a demonstra calitatea serviciului tău. Aceste pagini pot fi utilizate pentru a promova evenimentul în rândul potențialilor clienți, precum și pentru a oferi informații utile despre locație, program, servicii disponibile și multe altele. 

PRODUSE

Catalogul tău cu produse

Aceasta este o modalitate eficientă de a vă prezenta produsele și serviciile și de a vă crește afacerea. Prin intermediul funcției noastre, puteți adăuga rapid informații despre produse și astfel utilizatorii vor putea găsi mai ușor ceea ce caută. În plus, veți putea expune produsele pe care le vindeți într-un mod organizat și profesionist, ceea ce va inspira încredere în potențialii clienți.

Eventhub PRO 5

Alege planul care se potriveşte nevoilor tale

Deblochează tot ce este mai bun cu Eventhub Pro

Eventhub PRO

Gratuit

Premium

Gold

Pagină de prezentare

Bifă cu "Furnizor verificat"

Prioritate în căutări

Timeline cu postări

Catalog cu produse

Fără publicitate pentru concurență pe pagina de prezentare

Saloane pentru locaţii

2

8

Evenimente

1

10

Produse în catalog

5

30

Promoţii

1

15

Poți scrie pe blogul nostru pentru a te promova

Promovare pe social media

Poți posta în grupuri

Suport premium

Folosește codul BUNVENIT pentru o reducere de 40% în prima lună

PREMIUM
80 RON
/ lunar
  • Cel mai popular
GOLD
150 RON
/ lunar
  • Cel mai avansat
  • Plăți securizate
  • Reînnoire automată
  • Poți anula oricând

Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate