Cum să te încadrezi în bugetul de nunta?

  • Nuntă, Organizare nunta

Pentru a organiza o nuntă de succes, dar și în limita bugetului disponibil, este important să avem o abordare inteligentă a cheltuielilor și să stabilim cu grijă prioritățile. Trebuie să decidem asupra elementelor în care dorim să investim cel mai mult și asupra celor la care vrei sa dai mai putina importanta.

Primul pas este să estimezi numărul de invitați cât mai realist. Optează pentru o nuntă restrânsă la care să inviți doar persoanele cele mai apropiate. Deși poate fi tentant să îi inviți pe toți cei cu care ai interacționat în trecut, gândește-te când ai vorbit ultima oară cu ei și cât de doritori sunt să participe la evenimentul tău.

Consultă site-uri dedicate organizării de nunți pentru a afla oferte de la cât mai mulți furnizori. Pe Eventhub, poți cere oferte personalizate și poți stabili bugetul în funcție de acestea. Înainte de a lua o decizie, discută cu mai mulți furnizori și mergi la cât mai multe întâlniri pentru a face cea mai bună alegere.

Pentru a fi în limitele bugetului stabilit, este important să fii organizat și să ții evidența cheltuielilor. Urmareste cheltuielile, noteaza-le pe o hârtie și ține întotdeauna evidența atunci când faceți o nouă investiție. Deși poate veți fi tentați de oferta vastă de servicii și produse în acest domeniu, rămâneți cu capul pe umeri și spuneți NU lucrurilor pe care nu vi le permiteți.

Alege flori de sezon

Incepem cu aria decorațiunilor, deoarece, sinceri să fim, este una din părțile noastre preferate de la orice eveniment. În ceea ce privește bugetul și grija față de acesta, lucrurile sunt destul de simple: alege flori de sezon. Nu doar că te vei ține departe de dezamăgiri, căci evident, în mai-iunie găsești bujori mai ușor decât în septembrie-octombrie, însă vei resimți și un mare avantaj la buget, căci disponibilitatea florilor de sezon scade considerabil prețul acestora.

În cadrul unui eveniment, ele au rolul de a da culoare și viață sălii pe care noi o alegem. Fiți deschiși către propunerile floriștilor, căci alături de vasta lor experiență, cu siguranță vor știi să se apropie cu recomandări pe gustul vostru, folosindu-se exclusiv de florile de sezon.

În concluzie, planificarea unei nunți de succes nu trebuie să fie costisitoare. Estimarea numărului de invitați, consultarea site-urilor dedicate organizării de nunți, urmărirea cheltuielilor și alegerea florilor de sezon sunt doar câteva dintre metodele prin care poți să organizezi o nuntă frumoasă și reușită în limitele bugetului.

S-ar putea să te intereseze și

Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate