Cele mai frecvente intrebari (FAQ)

Răspunsuri rapide la cele mai frecvente întrebări, pentru a te ajuta să profiți la maximum de platforma noastră. Nu găsești ce căutai? Nu ezita să ne contactezi aici.

Pentru furnizori:

 EventHub este o platformă online care conectează furnizorii de servicii pentru evenimente cu persoanele care caută aceste servicii. De la locații, fotografi, decoratori până la servicii de catering, EventHub oferă o gamă largă de servicii pentru a vă ajuta să vă planificați evenimentul perfect.

 EventHub permite furnizorilor de servicii pentru evenimente să își creeze o pagină de prezentare unde pot detalia serviciile pe care le oferă. Utilizatorii pot căuta și explora aceste pagini pentru a găsi serviciile de care au nevoie pentru evenimentul lor.

Înregistrarea ca furnizor pe EventHub este simplă. Doar urmează pașii din secțiunea „Înregistrare Furnizor” pe această pagină și vei fi gata în câteva minute.

Înregistrarea ca furnizor și postarea unei listări este complet GRATUITA, insa oferim și opțiuni PRO cu două pachete: Premium și Gold. Poți vedea mai multe detalii aici.

Începe prin a-ți crea un cont pe platforma noastră. Odată înregistrat, navighează către pagina listării pe care vrei să o revendici și apasă pe butonul „Revendică afacerea”.  Voila! Ești pe drumul cel bun pentru a-ți face afacerea cunoscută tuturor.

Alegând să devii un furnizor PRO, beneficiezi de o vizibilitate sporită pe platforma noastră și ai acces la funcționalități suplimentare. Poți alege dintre două pachete, Premium și Gold, în funcție de nevoile tale. Poți vedea mai multe detalii aici.

Pentru utilizatorii care isi organizeaza eveniment:

EventHub este o platformă online care te ajută să găsești ușor furnizorii potriviți pentru evenimentul tău. De la locații și fotografi până la decorațiuni și muzică, poți găsi totul într-un singur loc.

Absolut! Înregistrarea pe EventHub este complet gratuită pentru utilizatori. Îți poți crea un cont și începe să cauți furnizori potriviți pentru evenimentul tău fără niciun cost. Ne dorim ca planificarea evenimentului tău să fie cât mai simplă și plăcută, fără grija costurilor suplimentare.

Poți căuta un furnizor speciifc utilizând bara de căutare și sau intrând in pagina Exporeaza, filtrând rezultatele după tipul de serviciu, tipul de eveniment organizat, locația etc.

EventHub poate fi utilizat pentru a planifica o varietate de evenimente, inclusiv nunti, botezuri, aniversari, petreceri de corporații și multe altele. Avem o gamă largă de furnizori care oferă servicii pentru toate tipurile de evenimente.

Încurajăm toți utilizatorii să citească recenziile lăsate de alți clienți înainte de a alege un furnizor de servicii. Aceste recenzii oferă o imagine a experienței anterioare a clienților și pot oferi informații valoroase. De asemenea, vă sugerăm să luați în considerare portofoliul furnizorului și să discutați direct cu ei pentru a înțelege mai bine ce pot oferi.

După ce ai folosit serviciile unui furnizor de pe EventHub, poți lăsa un review direct pe pagina furnizorului. Apreciem feedback-ul tău și ne dorim să împărtășești experiența ta cu ceilalți utilizatori.

Desigur, poți face chiar mai mult de atât! Nu numai că poți salva furnizorii preferați pentru a-i putea accesa mai târziu, dar ai și posibilitatea de a crea colecții pe categorii pentru a-ți organiza mai bine selecțiile.

 

De exemplu, poți crea o colecție numită „Locații preferate” unde să adaugi toate locațiile care ți-au atras atenția. Astfel, vei avea o imagine clară asupra opțiunilor tale și te vei putea organiza mai eficient în timp ce planifici evenimentul.

© 2023 Toate drepturile rezervate. Creat cu ❤️ de către echipa Eventhub.

Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate