Premiile Eventhub
"Furnizori de top"

Crează-ţi o reputatie şi fii printre cei mai buni furnizori

Devino furnizor de top 1

Ce este Premiul „Furnizori de top”?

Premiul „Furnizori de top” este un simbol al excelentei in industria serviciilor pentru evenimente, destinat furnizorilor care au reusit sa se diferentieze prin calitatea serviciilor lor si prin angajamentul fata de clienti.

De ce să te alături Eventhub?

Devino furnizor de top 2

Cum funcționează?

Imediat ce te înscrii ca furnizor pe Eventhub, intri automat în competiția pentru Premiul „Furnizori de top” în categoria ta.

Acest premiu se acorda anual si se bazeaza pe recenziile si opiniile lasate de clientii care au organizat evenimente precum nunti, botezuri, aniversari sau petreceri pe o perioada de 12 luni.

Prin acest proces, ne asiguram ca cei ce vor castiga premiul, sunt alesi pe baza experientelor si opiniilor reale ale clientilor.

Sfaturi

Oferă servicii de calitate

Oferirea unui serviciu de calitate este esențială pentru a primi recenzii pozitive. Dedică-te fiecărui eveniment și asigură-te că clienții tăi sunt încântați de serviciile pe care le oferi.

Indeamnă clienții să lase recenzii

După fiecare eveniment, îndeamnă-ți clienții să lase recenzii pe Eventhub. Opiniile lor contează enorm în procesul de alegere a câștigătorilor. 

Menține un dialog deschis cu clienții

Comunicarea eficientă și deschisă cu clienții tăi poate duce la recenzii mai bune. Arată-le că îți pasă de feedbackul lor și că ești dispus să îmbunătățești orice aspect al serviciului tău.

Devino furnizor de top 3
Devino furnizor de top 1

Ești gata să devii un furnizor de top?

Înscrie-te astăzi pe Eventhub, oferă servicii de excepție și lasă-ți clienții să vorbească despre calitatea serviciilor tale!

Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate