inregistrarievenimente.ro

Foto-Video din Strada Principatele Unite, București

Disponibil pentru deplasări locale

Ultima modificare: martie 2024

  Despre inregistrarievenimente.ro

  • Fotograf
  • Videograf

  Suntem o echipă ce se ocupă de înregistrarea evenimentelor, cu pasiune și seriozitate.

  Avem servicii pe Foto – Video, transmisii Live pe internet (Live Streaming), înregistrări Audio – Video concerte corale, psaltică, instrumentale, grupuri folclorice și alte formații muzicale, cu tehnică adaptată grupului muzical respectiv (operăm și cu microfoane dinamice dar și condensator specifice de cor sau tip studio).

  Pentru nunți, botezuri oferim întreaga gamă Foto – Video, realizând montaje Video filmate cu mai multe camere (deci din mai multe unghiuri), oferim și Foto instant (printate pe loc) ca și opțiune.

  Pentru evenimente Corporate, oferim și video-proiecții, inclusiv la distanță (afișare a evenimentului în exteriorul sălii, de exemplu pe hol sau în intrendul clădirii).

  Pentru transmisia Live de evenimente (Live Streaming), transmitem pe Youtube, Facebook, etc.. inclusiv cu mai multe camere (din mai multe unghiuri) și folosind surse de sunet calitative pentru un sunet inteligibil, clar și la o calitate care avantajează muzicalitatea.

  Pentru serviciile de DJ, oferim muzică de calitate prin DJ PAX. Avem o gamă variată de muzică populară din toate regiunile țării, atât ambientală (cu solist sau instrumentală, inclusiv lăutărească sau taraf) pentru partea de servire a mâncării, cât și sârbe, hore și alte genuri dansante pentru perioadele de dans. De asemenea iubim dansul sportiv și oferim o gamă variată de genuri muzicale de bun gust, pe care se poate dansa sau pur și simplu savura audiția. Avem și colecția noastră de Pop (românesc și internațional), Oldies but goldies, Jazz, instrumental ambiental (Saxofon, Pian dar și Taragot) și alte genuri muzicale ambientale sau dansante, dar întotdeauna calitative, care să asigure un ambient de bun gust, cu bucurie și pace interioară, așa cum iubim să fie orice nuntă sau botez. E-PAX înseamnă evenimente cu PACE și BUCURIE.

  Ofertele noastre de DJ se limitează la maxim ora 24, aceasta fiind ora la care închidem programul muzical, neavând oferte de toată noaptea, ne profilăm mai mult pe nunțile și botezurile care încep mai devreme (de principiu după slujba religioasă) și care se termină până la finalul zilei (sau care de exemplu maxim la ora 23 au tortul, pentru ca la 24 să se încheie programul nostru). Opțional, mai prelungim o oră – două, dar cu confirmarea noastră (să fie personalul nostru disponibil, deoarece de principiu putem avea lucrări și a doua zi).

  Iubim muzica de calitate, nu punem manele de principiu, dar apreciem lăutăreasca adevărată indiferent de etnie și chiar avem colecția noastră în acest sens. Desigur că sunt și manele care sunt decente și nu conțin nimic vulgar, ca și excepție, important este să fie în atmosfera noastră de bucurie și decență.

  Avem colecția noastră de CD-uri originale și muzică achiziționată digital, dar sprijinim mirii (și eventual nașii, părinții) să ne scrie o listă de preferințe muzicale (genuri muzicale, formații sau chiar melodii individuale) pentru a le putea achiziționa din timp, măcar în parte (lucrăm doar legal, cu contract și licențe, și punem doar muzică pentru care avem dreptul legal să o difuzăm în spațiul public).

  Avem și artiștii noștri cu care colaborăm, dacă doriți și un program artistic, opțional: soliști populară, saxofon, chiar și taraf.

  Gama noastră de servicii pentru Nunți, Botezuri (Foto, Video, DJ) o puteți consulta pe site-ul nostru:

  Pachet Nunti Botezuri

  Citeste mai mult

  Intrebari frecvente

  7 zile Biserică, 30 zile Restaurant

   

  Da, 7 zile inclusiv Restaurant, 20% extra preț

  Aprox. 300 Biserică, 300 Restaurant

  Toată slujba la Biserică (minim 1 oră), principalele evenimente la Restaurant (minim 1 oră)

  De preferință minim 1 săptămână.

  Doar dacă sunt mai mult de 60 km față de București sau Brașov.

  Pentru pachetele mici singur, dar pentru pachetele mai mari, în echipă de 2, maxim 3 persoane.

  De regulă la Restaurant 5 ore, până la ora 23, dar dacă este nevoie toată noaptea, mă va înlocui un coleg.

  10 ani (Mă ocup din 2014 cu înregistrări evenimente: Foto + Video + Live Stream + DJ).

  Facem o reprogramare cu condiția să am liber la noua dată. Nu percep avans de regulă (decât dacă sunt distanțe foarte mari față de București sau Brașov).

  Listă de preţuri

  Nuntă 

  de la 1000 lei 

  Botez 

  de la 750 lei 

  Adresa

  Strada Principatele Unite 11, București

  Conectează-te pentru a lăsa o recenzie.

  Recenzii

  Statistici

  /5

  Excelent

  0%

  Foarte bine

  0%

  Bine

  0%

  Slab

  0%

  Foarte slab

  0%

  S-ar putea să te intereseze și

  Similar cu inregistrarievenimente.ro

  București

  $$

  • Haine si incaltaminte

  Otopeni, Ilfov

  $$

  • Locatie

  Sângeorgiu de Mureș, Mureş

  $$

  Max.

  250

  pers.

  • Locatie

  Manasia, Ialomiţa

  $$$

  Evenimente în aer liber şi în interior

  • Locatie

  București

  $

  Livrare în toată ţara

  • Produse Personalizate

  Săftica, Ilfov

  $$

  Max.

  300

  pers.

  • Locatie

  Giurgiu

  $$$

  120

  500

  pers.

  Evenimente în aer liber şi în interior

  • Locatie

  Ciolpani, Ilfov

  $$$

  • Locatie

  Galați, Galaţi

  $$

  • Foto-Video

  București

  $$

  Online, Livrare în toată ţara

  • Bijuterii si accesorii

  Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate