Cum sa iti organizezi o nunta restransa?

  • Nuntă, Organizare nunta

Odată cu pandemia, nunțile restrânse au devenit din ce în ce mai populare și în România. Dupa parerea noastra, acestea au un farmec aparte și nenumărate avantaje, fiind mult mai intime și mai ușor de gestionat, iar distracția alături de cei mai apropriați prieteni și rude lasă amintiri de neuitat.

Iată și câteva sfaturi pentru organizarea cu succes a unei nunți într-un cadru restrâns:

1. Stabiliţi un buget.

Pentru început, puteți intra pe Eventhub.ro pentru a vă face o idee despre prețurile furnizorilor. După ce aveți în linii mari o idee, puteți să stabiliți un buget. Cu ajutorul acestuia, vă veți putea concentra pe opțiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor și dorințelor voastre, dar și să evitați excesul de cheltuieli inutile.

2. Alegeţi o locatie intimă.

Optați pentru o locație intimă, cum ar fi o grădină, o vilă privată sau un restaurant cu o capacitate redusă. O astfel de locație va crea o atmosferă caldă și relaxată, permițându-vă să petreceți timp de calitate alături de cei dragi. Eventhub.ro oferă o categorie specială de locații potrivite pentru nunți restrânse, în care puteți vedea capacitatea și prețurile meniurilor.

3. Decideți împreună cum doriți să fie nuntă voastră, în linii mari.

Un lucru pe care te sfătuim să îl faci este să începi să îți creezi pe Pinterest un „board” în care să adaugi poze cu nunțile care te inspiră, iar de acolo să decizi un stil împreună cu partenerul tău.

4. Alcătuiți lista de invitați unde puteți include persoanele cele mai apropriate.

Unul din avantajele unei nunți restrânse este că știi că persoanele acelea chiar își vor dori să participe la nuntă voastră și nu vor fi așa mari diferențe între lista și persoanele care chiar vor veni.

5. Stabiliți care sunt elementele în care vreți să investiți mai mult (mâncare, decor, fotograf, etc.)

Nu toate elementele nunții voastre trebuie să fie foarte costisitoare, stabiliţi care este cea mai importantă parte din nuntă ta, aceea va fi vedetă serii pe care veţi pune cel mai mult accent. Puteți alege din lista noastră de furnizori, elementul cu care vă veţi suprinde invitații.

6. Încercați să nu vă bazați doar pe darul invitaților.

O rezervă este recomandată.Acest sfat este recomandat pentru orice tip de nuntă. Întotdeuna trebuie avută o rezervă în caz de nevoie.

7. Bucurati-va de moment.

Cel mai important aspect al organizarii unei nunti restranse este sa va bucurati de moment. Nu va concentrati pe ceea ce nu puteti face sau pe ceea ce nu merge perfect, ci concentrati-va pe momentele frumoase si pe oamenii dragi care sunt alaturi de voi.

Organizarea unei nunti poate fi o provocare, dar cu un plan bine pus la punct si atentie la detalii, puteti crea ceva cu adevarat unic. Important este sa va concentrati pe ceea ce este important pentru voi si sa va bucurati de momentul unic al casatoriei voastre cu cei dragi.

S-ar putea să te intereseze și

© 2023 Toate drepturile rezervate. Creat cu ❤️ de către echipa Eventhub.

Doar membrii Eventhub PRO au acces la această funcționalitate